Prekmurska gibanica 2017

  • Datum:Torek, 05.12.2017
  • Ura:23:00
  • Kraj:ŠTUK, Maribor
  • Vstopnina:Kmalu. Glej FB event.
  • Organizator:Klub prekmurskih študentov
  • FB Event
05
Dec
Tor

Ali že težko čakate na naslednji nepozaben žur, o katerem se bo še dolgo govorilo? So vam všeč zabave, na katerih poskrbijo tako za vaše brbončice kot za dobro glasbo in odlično vzdušje?

Tudi letos bo Prekmurska gibanica potekala v klubu ŠTUK, in sicer bomo v torek, 5. decembra 2017, od 23. ure naprej poskrbeli za noro in nepozabno zabavo vse do zgodnjih jutranjih ur.

Na prireditvi bodo nastopile tri glasbene skupine. One Night Stand je skupina štirih pomurskih glasbenikov, ki so se zbrali zgolj z enim namenom: združiti in pregreti ljudi s surovo rock razpaljotko. (P)Farty Animals so fantje, ki zase pravijo, da z veseljem izpolnjujejo tudi glasbene želje in po potrebi igrajo tudi med pavzami.

Osrednje glasbene gostje pa bodo ženska zasedba Učiteljice, sestavljena iz dveh Hrvatic in ene Slovenke, ki so se s svojim zapeljivim in nekoliko provokativnim nastopom v zadnjih treh letih že dodobra uveljavile na področju držav bivše Jugoslavije. Matea, Silvia in Ana bodo s svojimi čari in z glasbenim talentom poskušale prepričati tako moško kot žensko publiko.

V preddverju bo glasbo od 23. ure naprej vrtel tudi mladi prekmurski DJ, DJ Majcy.

Cena vstopnic v preprodaji je za študente 2 €, za neštudente pa 3 €. Kupiti jih bo seveda mogoče tudi na dan dogodka, in sicer bo cena za študente 3 €, za neštudente pa 4 €. Vstopnice so naprodaj na Mladinskem servisu v Murski Soboti in v pisarni KPŠ v času uradnih ur, v klubu ŠTUK ter pri pooblaščenih osebnih prodajalcih v Mariboru in Ljubljani.

Za obiskovalce prireditve bo do Maribora organiziran tudi avtobusni prevoz tako iz Murske Sobote kot iz Ljubljane. Odhod iz Murske Sobote bo ob 19.00, povratek iz Maribora pa bo ob 3.45. Odhod iz Ljubljane bo ob 18.00, povratek pa ob 3.45. Cena avtobusne vozovnice iz Murske Sobote do Maribora in nazaj je 5 €, iz Ljubljane do Maribora in nazaj pa 8 €. Avtobusne vozovnice lahko prav tako kupite na Mladinskem servisu v Murski Soboti in v pisarni KPŠ v času uradnih ur ter pri pooblaščeni osebni prodajalki v Ljubljani. Karte za avtobusni prevoz lahko kupite najpozneje do petka, 1. decembra 2017.

Ne odlašaj in si svojo vstopnico ali avtobusno karto zagotovi čimprej! Se vidimo 5. decembra v klubu ŠTUK! B-)

Napovednik

25
Dec
Pon
ŠTUK, Maribor 22:00

E-novice

Prijavite se na e-novice!